Next Level Vloeren

Leefbeton Special

Leefbeton Special

Wanneer u meer wilt dan alleen de uitstraling van een betonlook gietvloer, kies dan voor onze leefbeton smeervloer. Niet alleen de looks maar ook het gevoel. Een leefbeton gietvloer is een cementgebonden vloer en heeft een unieke natuurlijke uitstraling. Door de uitwerking van het cement krijgt de vloer niet die strakke uitstraling zoals bij de PU vloer.

Als u een industriële en robuuste vloer wilt, kies dan voor onze leefbeton vloer.

De Leefbeton is een cementgebonden vloer op pasta basis waardoor de vloer reliëf en leven heeft. Leefbeton  is tevens verticaal aan te brengen en ook als wandafwerking te gebruiken denkt u hierbij aan badkamer wanden in plaats van tegels of gewoon een mooie decoratieve wand in u huiskamer. Alles is mogelijk en Next Level Vloeren voert deze werkzaamheden volledig in eigen beheer uit.

Een leefbeton heeft dezelfde voordelen als een PU vloer, alleen is deze niet elastisch een scheurtje kan dan ook voorkomen en geeft de vloer juist zijn industriële karakter.

Leefbeton is er in meer dan 60 verschillende kleuren, u kleur zit er dan ook altijd bij.

Wilt u een extra sterke leefbeton dan leveren wij ook de leefbeton xtreme, door toevoeging van een natuurlijke hars is deze vloer harder zodat de vloer minder onderhevig is aan slijtage. De Leefbeton xtreme is er in 20 moderne kleuren.

Wilt u zien wat wij voor u kunnen betekenen, maak een afspraak in onze showroom, u bent van harte welkom.

 

Leefbeton 

Prijzen vanaf € 61,95 p/m2 (incl. 9% btw)

Prijzen vanaf € 67,95 p/m2 (incl. 21% btw)

Leefbeton Xtreme

Prijzen vanaf € 65,95 p/m2 (incl. 9% btw)

Prijzen vanaf € 72,95 p/m2 (incl. 21% btw)

Vraag een offerte aan

Contactgegevens

Projectgegevens