Next Level Vloeren

Module Guard t.b.v. polyurethaan gietvloer

Deze module is alleen toepasbaar op Polyurethaan gietvloeren.

U leest vaak op internet verhalen over scheurende gietvloeren, adervorming en blaasjes in de gietvloer.

In onze vraagbraak op de website geven wij uitgebreid informatie waardoor deze gebreken kunnen ontstaan.

De module guard is door Next Level Vloeren ontwikkeld in nauwe samenwerking met de fabrikant. Met als voornaamste doel de risico’s op deze gebreken te verkleinen.

Deze module geeft de maximale bescherming tegen gebreken die later optreden in de ondervloer, en daardoor zichtbaar worden in de gietvloer.

Bij de module guard besteden wij op de eerste werkdag alle aandacht aan het openfrezen en dichtzetten van aanwezige scheuren, het beschermen van gebieden in de vloer waar wij uit ervaring weten, dat daar problemen kunnen ontstaan. En wijzen de klant via onze richtlijnen op het belang van het goed gebruiken van de vloerverwarming.

Na het openfrezen en vullen van de naden, wordt er ook een bewapeningsgaas toegepast om werking van de ondervloer op te vangen.

Als laatste stap passen wij een extra scheur overbruggende gietmassa toe van 3 kg p/m2, deze massa bestaat uit een rubber samenstelling en kan scheurvorming tot 1.5 mm opvangen zonder zichtbare gebreken te vertonen in de gietvloer.

Met de module guard koopt u geen zekerheid, een gietvloer van 3 à 4 mm kan nooit extreme werking van de ondervloer opvangen. Echter verkleint u de kans met deze module aanzienlijk.

 Meerprijs € 18,- p/m2