Next Level Vloeren

Module No Stress

Het kiezen voor een gietvloer of woonbeton is een spannende beslissing, er zijn best wel veel regeltjes en richtlijnen waar je als consument aan moet voldoen.

De regels zijn vaak lastig te begrijpen en u als klant moet zich echt verdiepen in de materie om er wijs uit te worden.

De module no stress door Next Level Vloeren bedacht, om u als klant te ontzorgen en te helpen in het proces.

Een specialist van Next Level Vloeren komt vooraf bij het project langs om alle belangrijke punten door te nemen.

  • Hij kijkt of de vloerverwarming juist is afgesteld (indien aanwezig) en geeft u instructies voor het uitvoeren van het opstart of opstookprotocol.
  • Er wordt gekeken of het vochtgehalte van de vloer juist is, en er geen gebreken in de vloer zitten die kunnen leiden tot problemen in de later aan te brengen gietvloer.
  • De vloeroppervlaktes worden precies ingemeten, en ook de m1 plint indien deze afgenomen zijn worden opgenomen. Eventuele mutaties worden direct na het bezoek verwerkt in de offerte.
  • De specialist zal drain aansluitingen maar ook aansluitingen van de gietvloer op uw trap of tegen kozijnen met u bespreken en waar nodig aanpassingen voorstellen.
  • Hij bespreekt ook met u de richtlijnen, die belangrijk zijn om tot een goed eindresultaat te komen.
  • Afmetingen van uitsparingen (bijvoorbeeld voor een droogloopmat) worden door de specialist vastgelegd, zodat u vooraf al de mat op maat kunt bestellen.

Indien de specialist een te hoog vochtgehalte constateert zal Next Level Vloeren een vochtmeter in bruikleen achterlaten, zodat u zelf de vloer kunt controleren.

Als de specialist verwacht dat de vloer onvoldoende droog zal zijn, dan zal hij aanvullende maatregelen met u bespreken.

De module is ervoor om er zeker van te zijn dat de werkzaamheden in de door ons ingeplande week uitgevoerd kunnen worden. Zodat uw planning en verhuisdatum niet in gevaar komen.

Bij de module no stress krijgt u een speciaal 06 nummer, dit 06 nummer is via de WhatsApp tot 21:00 uur bereikbaar, onze specialist zal daar uw technische vragen op beantwoorden.

Let op dit nummer is niet voor aanvullende vragen.

De module no stress ontzorgt u als klant, zodat de aankoop van uw gietvloer u geen hoofdpijn bezorgd.

Prijs eenmalig € 175,-