Next Level Vloeren

Module Scratch Protect

In de opbouw van onze standaard gietvloer wordt al een goede PU-coating gebruikt, in de meeste gevallen is deze coating geschikt om jaren lang op te kunnen leven.

Maar stel dat u een groot gezin heeft, een huisdier met scherpe nagels of een hond die net zo groot en zwaar is als u. Het kan ook zijn dat u in een grote nieuwbouwwijk komt te wonen waar nog een paar jaar gebouwd wordt en zand en vuil uw vloer sneller verouderen kan.

Dan is de module scratch protect voor u de juiste keuze.

Bij de module scratch protect wordt de vloer voorzien van niet 1 maar 2 coating lagen. Krasvorming in deze vloer zal dan ook niet snel ontstaan, helemaal krasvrij is geen enkele vloer, dat kunnen wij u dan ook niet beloven. Maar wel dat u de best mogelijke bescherming heeft voor uw vloer, die er vandaag de dag op de markt is.

Daarnaast zal een specialist van Next Level Vloeren bij u langs komen om 4 stoelen te voorzien van Anti Scratch stoelpoot beschermers.

Ter plekke kunt u met de specialist nog meerdere stoelen laten behandelen (tegen betaling) waardoor de vloer optimaal beschermd wordt tegen puntbelasting of schuifsporen.

Meerprijs € 6,95 p/m2