Next Level Vloeren

Egalisatie

Ook voor egalisatie projecten is Next Level Vloeren een betrouwbare partij. Of u nu een tegelvloer heeft en daar een gietvloer of pvc-vloer overheen wilt, Next Level Vloeren egaliseert uw bestaande vloer en maakt er weer een strakke nieuwe vloer van.

Next Level Vloeren is in het bezit van een egalisatiepomp hierdoor kunnen wij projecten van 750 m2 per dag eenvoudig uitvoeren.

De specialist van Next Level Vloeren beoordeelt uw vloer en stemt daar de juiste werkmethode bij af.

Of uw vloer nu diamant geschuurd dient te worden of voorzien moet worden van een speciale primer, Next Level Vloeren heeft de kennis in huis om uw vloer weer om te toveren tot een super glad en vlak resultaat.

Next Level Vloeren heeft ook jaren ervaring in het dichtzetten van sleuven voor vloerverwarming, alleen de beste materialen worden hiervoor toegepast, zodat er later geen problemen ontstaan in uw vloer.

De prijs van egaliseren is afhankelijk van de staat van de ondervloer, en de dikte die geëgaliseerd dient te worden. Een standaard egalisatie van maximaal 5 mm in tariefgroep 1 (Noord-Holland) bedraagt € 9,50 p/m2 (incl. btw)

Zo ziet u dat een vlakke vloer echt niet veel hoeft te kosten.

 

Offerte aanvragen

Contactgegevens

Projectgegevens