Next Level Vloeren

Polyurethaan gietvloeren

Next Level Vloeren levert polyurethaan gietvloeren.

Een Polyurethaan gietvloer is een ideale oplossing voor uw woning of bedrijfspand.

Door de geringe dikte van de vloer 3 à 4 mm, is de vloer uitermate geschikt om toe te passen op vloerverwarming. Maar ook zonder vloerverwarming is de vloer behaaglijk het materiaal neemt namelijk de temperatuur over van de omgeving, een gietvloer is dan ook geen koude vloer zoals tegels, de vloer is makkelijk in onderhoud en vooral een juweel in uw huis doordat de vloer naadloos toegepast kan worden.

Next Level Vloeren levert verschillende typen Polyurethaan gietvloeren, onder het kopje typen gietvloeren kunt u deze bekijken.

Maar weet u wat Next Level Vloeren anders maakt dan de meeste gietvloer bedrijven? Waar de andere stoppen gaan wij pas beginnen.

Wij leveren een standaard gietvloer, deze vloer is altijd kleurbestendig en is uit 4 lagen opgebouwd.

Geen verschil met al die andere aanbieders op internet.

Dit is dan ook een prima vloer waar u jaren plezier van kunt hebben, maar wat als u in een appartement woont of juist meer zekerheid wilt, dat een ader of scheur geen kans maakt in uw gietvloer, of u heeft een kat met scherpe nagels en leest u al die verhalen op internet waardoor u die mooie strakke gietvloer niet meer durft te nemen.

Next Level Vloeren levert dan aanvullende Modules, dit zijn aanvullende lagen of bewerkingen aan uw vloer waardoor wij de vloer volledig naar uw specificatie of aan uw gezin kunnen aanpassen.

Kijkt u eens verder op onze website en laat u overtuigen van onze vloeren en manier van werken.

Next Level Vloeren is natuurlijk niet voor niets onze naam geworden.

Heeft u interesse in een Polyurethaan gietvloer van Next Level Vloeren vraagt u dan hieronder een offerte aan.

Offerte aanvragen

Contactgegevens

Projectgegevens