Next Level VloerenScratch no More

Scratch no more

Next Level Vloeren adviseert voor al zijn vloeren vloerbeschermers van scratch no more.

Over Scratch no More

Scratch no More ontwikkelt en produceert hoogwaardige stoelpootdoppen en vloerglijders die beschadiging van kostbare vloeren door het krassen van stoel- en tafelpoten en andere meubelen voorkomen. Naar aanleiding van de vraag vanuit de markt naar effectieve beschermingsproducten tegen deze krasschade aan vloeren, ontwikkelde wij complete vloerbeschermingssystemen voor vrijwel alle soorten stoel- en tafelpoten ontwikkeld.

Deze systemen zijn ontwikkeld vanuit de jarenlange ervaring in vloerbescherming. Door de eenmalige bevestiging van het basisdeel, welke ook behouden blijft bij vervanging van het eenvoudig te wisselen beschermvoetje, is het systeem bovendien kostenbesparend.

De beste bescherming

De enige échte krasvrije stoelpootdoppen vind je bij ons.

Aanbevolen door meer dan 900 dealers in Nederland & België en al meer dan 10 jaar producent van de beste kwaliteit stoelpootdoppen in de markt.

Voor vrijwel ieder meubel is er een krasvrije stoeldop verkrijgbaar.

Waarom Scratch no more kopen?

Het antwoord is simpel: goede stoeldoppen en vloerglijders beschermen jouw Gietvloer. Met de juiste stoelglijders krijg je nooit meer krassen op je vloer en wordt de levensduur aanzienlijk verlengd. Bovendien blijft je interieur er verzorgd en netjes uitzien. Daarnaast wordt geluidoverlast verminderd door geluiddempende glijders. Als je op zoek bent naar stoelpootdoppen of vloerglijders ben je bij ons aan het juiste adres!

Kies de beste kwaliteit stoeldopjes

Stoelpootdoppen zijn er in allerlei soorten en materialen. Wat ons uniek maakt, is dat onze doppen zijn voorzien van drooglooptapijt. Hierdoor kunnen wij als enige in de markt garanderen dat onze stoeldoppen krasvrij zijn. Daarnaast zijn de stoeldopjes het duurzaamst: Scratch no More gaat maar liefst 8x langer mee dan een viltglijder. Wil je het beste voor jouw vloer? Dan kies je voor Scratch no More.

Hulp bij het kiezen van stoelpootdoppen

Er zijn veel verschillende stoelpoten of onderstellen. Gelukkig hebben wij voor ieder type stoel een passende stoeldop. We hebben verschillende stoelpootdoppen voor schuine potenstoelpootdoppen inbuis of stoelpoot beschermers voor buisframes. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste dop of glijder voor jouw stoel? Maak dan gebruik van onze keuzehulp. Voor het meten en monteren hebben we handige instructievideo’s opgenomen.

Bestellen via Next level Vloeren

Bestel de gewenste beschermers via onderstaande link, en ontvang 5% korting.

https://www.scratchnomore.nl/dealer/nextlevel