Next Level Vloeren

Leefbeton vloeren

Het interieur van deze tijd is warm, industrieel maar toch ook met zachte kleuren.

Het mag allemaal weer een stukje minder strak, speciaal daarvoor levert Next Level Vloeren 2 soorten leefbeton vloeren. Van een vlakke leefbeton tot een stoere ruige vloer, voor elke smaak is er wel een type vloer.

Een leefbeton vloer is in tegenstelling tot een polyurethaan vloer, niet flexibel zoals de naam het al zegt de vloer moet op beton lijken en is daardoor hard en star. Een leefbeton kan scheurtjes krijgen en verouderd in zijn geheel wat sneller als een polyurethaan vloer.

Het is dan ook bij deze vloeren juist de bedoeling dat de vloer wat meer gaat leven, wij van Next Level Vloeren vergelijken de vloer dan ook vaak met een houten vloer, deze vloeren krijgen ook hun look en karakter tijdens het gebruik.

Elke leefbeton heeft zijn eigen karakter, er is geen vloer hetzelfde omdat de producten die wij gebruiken een natuurlijk droogproces hebben, hierdoor heeft het vochtgehalte in de lucht en tocht bijvoorbeeld allemaal invloed op het uiteindelijke resultaat.

Voor wie is een leef beton een ideale vloer?

Next Level Vloeren heeft een kleine lijst gemaakt met vragen, zo kunt u kijken of u de juiste persoon bent om een leefbetonvloer af te nemen.

Als u alle vragen met ja beantwoord dan is een leefbeton niet de vloer voor u, dan adviseren wij van Next Level Vloeren om voor een PU of PVC-vloer te kiezen. Of in onze showroom de vloer te komen bekijken, Next Level Vloeren heeft in de showroom een woonbeton gelegd met alle eigenschappen die in de vragenlijst genoemd zijn.

  1. Vindt u kleurverschillen/lichte en donkere plekken in uw vloer een probleem?
  2. Er kunnen kleine witte vlekjes in woonbeton zitten, zou dat u storen?
  3. Uw woonbeton vloer kan scheurtjes krijgen, vindt u dat erg?
  4. De oppervlakte van leefbeton is niet glad en kan kleine bultjes bevatten, is dat een probleem voor u?
  5. Een woonbeton verouderd wat sneller afhankelijk van de gebruiker, zou u zich daaraan storen?
  6. In een woonbeton kunnen kleine gaatjes zitten, het gebeurt niet veel maar als uw vloer deze gaatjes zou hebben zou u zich daar dan aan storen.

Natuurlijk zijn de bovengenoemde punten niet in elke vloer aanwezig, 90 procent van de woonbeton vloeren leggen er strak in. Next Level Vloeren wilt u echter als klant goed informeren zodat u straks niet teleurgesteld bent in het eindresultaat.

Heeft u interesse in een leefbeton van Next Level Vloeren vraagt u dan hieronder een offerte aan.

Offerte aanvragen

Contactgegevens

Projectgegevens