Next Level VloerenWoonbeton vloeren

Woonbeton

Het interieur van deze tijd is warm, industrieel een prima plek voor een woonbeton vloer.

Het mag allemaal weer een stukje minder strak, speciaal daarvoor levert Next Level Vloeren een woonbeton vloer. Van een vlakke gladde tot een stoere ruige vloer, voor elke smaak kunnen wij onze woonbeton aanpassen en aanbrengen.

Een woonbeton vloer is in tegenstelling tot een Polyurethaan Gietvloer, niet flexibel zoals de naam het al zegt de vloer moet op beton lijken en is daardoor hard en star.

De vloer kan scheurtjes krijgen en verouderd in zijn geheel wat sneller als een polyurethaan vloer.

Het is dan ook bij deze vloeren juist de bedoeling dat de vloer wat meer gaat leven.

Next Level Vloeren vergelijkt de vloer dan ook vaak met een houten vloer, deze vloeren krijgen ook hun look en karakter tijdens het gebruik.

Waaruit bestaat de vloer ?

Woonbeton is een cementgebonden gietvloer die in lagen wordt opgebouwd. Een vloer van woonbeton bestaat uit de materialen cement en polyurethaan. De combinatie van deze twee materialen maakt de vloer zeer geschikt voor onder andere het gebruik in uw woning.

Dit type vloer heeft een robuuste en moderne uitstraling en kan over elke soort ondervloer geplaatst worden. De structuur en kleur zijn bepalend voor de uitstraling die het woonbeton aan uw ruimte geeft. Rustgevende grijs- en natuurtinten zijn erg geliefd, maar we leveren ook in meer opvallende kleuren.

Doordat de vloer naadloos wordt aangelegd, is hij zeer onderhoudsvriendelijk. Ook is de vloer slijtvast en gebruiksvriendelijk en daardoor toepasbaar in veel verschillende soorten ruimtes.

Combinatie met vloerverwarming

Juist omdat woonbeton warmte goed opneemt is het ideaal om deze vloer te combineren met een WARP vloerverwarming zie WARP Systems . De woonbeton warmt snel op, en houdt de warmte vast.

Next Level vloeren legt, indien gewenst, ook direct het WARP systeem voor u aan. Wij hebben deze expertise in huis.

Woonbeton kleuren

Een woonbeton vloer is leverbaar in diverse kleuren. Bij volledig gekleurd beton wordt het woonbeton al gekleurd geleverd door de leverancier. Het voordeel hiervan is dat een beschadiging minder snel zichtbaar is. De meest gekozen kleuren zijn grijstinten en natureltinten, deze zijn in verschillende variaties beschikbaar. Wilt u liever uw eigen originele kleur uitkiezen, dan is dat ook mogelijk. Als uw gewenste kleur er niet tussen zit, dan maken wij elke mogelijke kleur op basis van RAL en NCS kleuren.

Voordelen van een woonbeton vloer

Een Leefbeton vloer brengt veel voordelen met zich mee:

 • Sterke en comfortabele vloer
 • Op maat gemaakt: altijd een unieke vloer
 • De vloer is leverbaar in meerdere kleuren
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Combinatie met vloerverwarming mogelijk

Elke vloer heeft zijn eigen karakter, er is geen vloer hetzelfde omdat de producten die wij gebruiken een natuurlijk droogproces hebben.

Hierdoor heeft het vochtgehalte in de lucht en tocht bijvoorbeeld allemaal invloed op het uiteindelijke resultaat.

Voor wie is een woonbeton of leef beton een ideale vloer?

Next Level Vloeren heeft een kleine lijst gemaakt met vragen, zo kunt u kijken of u de juiste persoon bent om een woonbetonvloer af te nemen.

Als u alle vragen met ja beantwoord dan is een woonbeton niet de vloer voor u, dan adviseren wij van Next Level Vloeren om voor een Polyurethaan Gietvloer of PVC Vloer te kiezen. Of in onze showroom de vloer te komen bekijken, Next Level Vloeren heeft in de showroom een woonbeton gelegd met alle eigenschappen die in de vragenlijst genoemd zijn.

 1. Vindt u kleurverschillen/lichte en donkere plekken in uw vloer een probleem?
 2. Er kunnen kleine witte vlekjes in woonbeton zitten, zou dat u storen?
 3. Uw woonbeton vloer kan scheurtjes krijgen, vindt u dat erg?
 4. De oppervlakte van woonbeton is niet glad en kan kleine bultjes bevatten, is dat een probleem voor u?
 5. Een woonbeton verouderd wat sneller afhankelijk van de gebruiker, zou u zich daaraan storen?
 6. In een woonbeton kunnen kleine gaatjes zitten, het gebeurt niet veel maar als uw vloer deze gaatjes zou hebben zou u zich daar dan aan storen.

Natuurlijk zijn de bovengenoemde punten niet in elke vloer aanwezig, 90 procent van de vloeren leggen er strak in. Next Level Vloeren wilt u echter als klant goed informeren zodat u straks niet teleurgesteld bent in het eindresultaat.

Ga voor een leefbeton vloer van Next Level Vloeren en profiteer van onze voordelen:

 • Woonbeton in vele kleuren
 • Onderhoudsvriendelijke vloer
 • Gedurende het project één vast aanspreekpunt
 • Uw vloer gelegd door ervaren specialisten
 • Bekijk onze collectie woonbeton in de ruime showroom

Offerte aanvragen

Contactgegevens

Projectgegevens

Next Level Vloeren in Wormerveer | Reviews – Trustoo