Next Level Vloeren

Next Level PVC vloeren

Onze vloeren van FLOER

Naast onze hoogwaardige gietvloeren kunt u ook bij ons terecht voor een mooie kwaliteits PVC vloer, geschikt in combinatie met vloerverwarming. Planken, tegel of visgraat, er zijn diverse hout- en steenlook vloeren in verschillende maten. Vloeren met een klikverbinding en dryback uitvoering. De vloeren met een klikverbinding worden zwevend gelegd, de dryback uitvoering wordt verlijmd.

Floer  Natuur Click PVC

Mooi als hout, praktisch als PVC! De zogenaamde ‘rigid mineraal core’ tussenlaag zorgt voor een stabiele vloer die ook goed blijft liggen. Gemakkelijk zelf te leggen dankzij de geavanceerde Fastclick verbinding. Bovendien voelen de 100% waterbestendige vinyl vloeren lekker warm aan de voeten en zijn ze uitzonderlijk mooi om te zien. De luxe extra grote planken van het Natuur Click PVC zijn niet alleen extra breed met 22,9 cm, maar ook nog eens extra lang met maar liefst 151 cm! Kom langs in onze showroom en ontdek deze prachtige matte collectie met voelbare eiken houtstructuur. We geven 20 jaar garantie in combinatie met de Natuur Click ondervloer, speciaal voor rigid click PVC. Kom langs in onze showroom laat u vrijblijvend adviseren en ontdek deze prachtige collectie!

 

Floer Tegel Click Tegel PVC

Niet te onderscheiden van steen, praktisch als PVC! Het nieuwe Tegel Click Tegel PVC is een sterke vloer en 100 % waterbestendig. Hierdoor is de vloer zeer eenvoudig te reinigen en perfect voor iedere ruimte in huis. Gemakkelijk zelf te leggen dankzij de geavanceerde Fastclick verbinding. De ‘rigid mineraal core’ tussenlaag zorgt voor een stabiele vloer die ook goed blijft liggen. De luxe extra grote tegels van het Tegel Click PVC zijn niet alleen extra breed met 45,7 cm, maar ook extra lang met 91,4 cm. De luxe V-groef en micro velling van het Floer Tegel Click Tegel PVC rondom de planken accentueert de robuuste afmeting in de vloer. De tegels hebben een echte stenen look en de collectie bestaat uit vier verschillende kleuren. De Tegel Click Tegels hebben een uiterst sterke slijtlaag van 0,55 mm en zijn 5 mm dik. We geven 20 jaar garantie in combinatie met de Tegel Click ondervloer, speciaal voor rigid click PVC. Kom langs in onze showroom en ontdek deze prachtige collectie!

 

Floer Visgraat Click Visgraat PVC

Visgraat PVC zelf leggen? Floer Visgraat Click Visgraat PVC maakt het mogelijk. Met de handige I4F verbinding leg je dit Visgraat PVC makkelijk zelf. Met een rubberen hamer bevestig je de planken zeer eenvoudig en snel. De zogenaamde ‘rigid mineraal core’ tussenlaag zorgt voor een uiterst stabiele visgraat PVC vloer die ook goed blijft liggen! Bovendien voelen de 100% watervaste vloeren lekker warm aan de voeten en zijn ze zeer geschikt voor vloerverwarming. Het sfeervolle visgraat patroon is goed te zien in het vloeroppervlak dankzij de luxe V-groef rondom de planken! Ontdek deze prachtige matte collectie met voelbaar eiken patroon. We geven 20 jaar garantie op het Visgraat Click Visgraat in combinatie met de Visgraat Click ondervloer, speciaal ontworpen voor rigid click PVC. Kom langs in onze showroom laat u vrijblijvend adviseren en ontdek deze prachtige collectie!

 

Floer plak PVC – Dorpen

IJzersterk en kindvriendelijk? De Hollandse Dorpen PVC collectie van Floer bestaat uit sterke en veilige vloeren met een keiharde slijtlaag. Met het REACH certificaat zijn deze vloeren net zo veilig als kunststof kinderspeelgoed! De prachtige eiken designs geven de sfeer van een natuurlijke houten vloer. Het Dorpen PVC is voorzien van een voelbare houtstructuur en 4-zijdige microvelling. Ontdek de levensechte designs in de Floer Hollandse Dorpen PVC collectie! Kom langs in onze showroom laat u vrijblijvend adviseren en ontdek deze prachtige collectie!

 

Floer Plak PVC – Bossen

Een PVC vloer met een levensechte voelbare houtstructuur en subtiele microvelling. Floer Bossen PVC heeft het. Met een structuur die gelijkloopt aan het zichtbare patroon, ook wel register embossed genoemd, wordt de sfeer van een echte eiken plank gecreëerd. De luxe microvelling benadrukt de verschillende planken in de vloer en geeft de PVC stroken net dat beetje extra uitstraling! De Floer Bossen collectie wordt eco-vriendelijk geproduceerd en geleverd met 15 jaar garantie. Bovendien is het Floer PVC voorzien van het REACH certificaat en daarmee net zo veilig als kunststof kinderspeelgoed! Kom langs in onze showroom laat u vrijblijvend adviseren en ontdek deze prachtige collectie!

 

Floer Plak PVC – Tegel

Ontdek het Floer Tegel PVC, zachte steenformaat PVC vloeren die comfortabel en warm aanvoelen. Wil jij graag een tegelvloer in huis, maar vindt je echte plavuizen ook zo koud en kil? Onze Plak PVC van Floer is flexibel, voelt zacht aan de voeten en laat warmte uitstekend door. Een optimaal rendement bij vloerverwarming! Bovendien zijn de Floer PVC Tegels voorzien van een prachtige voelbare structuur en een microvelling rondom. Samen zorgt dit voor een ongekend realistisch resultaat! Floer Tegel PVC is beschikbaar in afmetingen van 60 x 60 cm en 91.44 x 91.44 cm. Kom langs in onze showroom laat u vrijblijvend adviseren en ontdek deze prachtige collectie!

 

Floer Plak PVC – Visgraat

Kindvriendelijk, ijzersterk en sfeervol? Floer Visgraat PVC heeft het allemaal! De collectie kunststof vloeren bestaat uit visgraat planken met een microvelling, voelbare houtstructuur en is zo veilig als kinderspeelgoed. Met het REACH certificaat ben je verzekerd van een vloer uit schoon PVC, zonder weekmakers en een gezond binnen-milieu. Gecombineerd met de levensechte patronen en “register embossed” structuren is Floer de absolute marktleider in visgraat PVC vloeren! Niet voor niets dat wij dan ook erkend dealer zijn van FLOER.

 

Floer Plak PVC – Walvisgraat

Groots en indrukwekkend: Floer Walvisgraat PVC vloeren, de extra grote opvolger van de Visgraat PVC collectie. De collectie is breder en langer dan ‘zijn kleine broertje’ de standaard visgraat PVC vloeren. Floer Walvisgraat PVC heeft een prachtige microvelling rondom de plank, waardoor het luxe formaat nog eens extra wordt benadrukt. Met de voelbare houtstructuur is deze PVC vloer moeilijk te onderscheiden van een echte houten XL visgraat vloer. Bovendien zijn deze grote visgraat PVC vloeren voorzien van het REACH certificaat waardoor het bijdraagt aan een gezond binnenmilieu. Gecombineerd met de levensechte patronen is het Floer Walvisgraat PVC net als de walvis groots van formaat en zeer indrukwekkend.

 

Wilt u zien wat wij voor u kunnen betekenen, maak een afspraak in onze showroom,  u bent van harte welkom.

Vraag een offerte aan

Contactgegevens

Projectgegevens